Про основні економічні виклики та політичні зміни, що цьогоріч спіткали країну т…

Про основні економічні виклики та політичні зміни, що цьогоріч спіткали країну та відповідно віддзеркалюються на трансформації як бізнесу, так і банківської системи України, йдеться сьогодні на Banking Congress in Ukraine 2015.
Директор Департаменту монетарної політики та економічного аналізу Сергій Ніколайчук і начальник Управління стратегії та реформування банківської системи Михайло Відякін взяли участь в обговоренні поточного стану та перспектив розвитку банківської системи під час панельної дискусії “Нова парадигма розвитку банківського бізнесу”.
Сергій Ніколайчук виступив з доповіддю “Макроекономічний прогноз і фактори ризику для розвитку світової економіки в 2015-2017 роках”. Ознайомитися з презентацією можна за посиланням: http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=18680555
Про перші досягнення та першочергові завдання трансформації Національного банку як елементу реформи фінансового сектора України розповів учасникам Banking Congress in Ukraine 2015 Михайло Відякін. Ознайомитися з презентацією можна за посиланням: http://www.bank.gov.ua/doccatalog/document?id=18676522

Banking Congress in Ukraine 2015 є аналітично-дискусійним майданчиком для представників державних органів, міжнародних фінансових інститутів, банків, фінансистів, експертів та всіх зацікавлених у побудові цивілізованої, конкурентної та кризостійкої банківської системи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *