“Тут ми вчимося цінувати елементарні речі, яких у буденному житті не помічаємо” – Владислава Ващенко з Полтави про вишкільний табір УМХ

З 20 до 30 липня у с. Дубина Сколівського району Львівської області проходив вишкільний табір для всіх осередків молодіжної спільноти Українська Молодь Христові, у якому також взяли активну участь представники полтавської молодіжної організації УМХ – Владислава Ващенко та Максимів Ростислав.
Від кожного осередку УМХ участь у даному вишкільному таборуванні мали можливість взяти лише одна-дві особи. “Молодіжні табори саме такого формату під відкритим небом, – зауважує Владислава Ващенко, одна з лідерів полтавської спільноти УМХ, – є надзвичайно важливими, бо, окрім того, що вчимося правильно поводити себе у соціумі та віднаходимо нові контакти й знайомства, ми починаємо по-справжньому цінувати елементарні речі, яких у буденному житті не помічаємо”.

Протягом десяти днів учасники молодіжного табору УМХ отримували необхідні знання та ділилися особистим досвідом, як ефективніше розвивати діяльність молодіжної організації та приносити добрі, “живі” плоди праці для розвитку парафіяльної спільноти. Усі представники молодіжних осередків брали участь у захоплюючих мандрівках та спортивних змаганнях, а також мали зустрічі з цікавими та неординарними особистостями, які проводили бесіди з біоетики, з інших морально-етичних питань та давали майстер класи.

Джерело: http://ugcc.poltava.ua/index.php/zhyttia-parafii/28-vyshkilnyi-tabir-umkh

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *