Молодь з Харкова перебуває на Львівщині

Зі 16 серпня молодь м. Харкова перебуває на Львівщині. Спочатку харків’яни побували на кількаденному відпочинку в таборі «Джерело» (с. Нова Рожанка біля Славського), що належить парафії Положення пояса Пресвятої Богородиці з м. Львова. Разом з ними «таборували» діти з Новояворівська та молодь зі Львова.

Програма табору складалася зі щоденної Божественної Літургії, яку служив о. Назарій Балінський, також з екскурсій, тренінгів та різноманітних вправ. Духовну опіку молоді надавали с. Григорія Костів та с. Неоніла Варениця (ЗСС Йосифа), які приїхали з Харкова разом з молоддю.

У вівторок, 18 серпня, Євген Фєдєчкін провів екскурсію для молоді на г. Тетерівку. Наступного дня у табір приїхали друзі Євгена: Віталій із Школи виживання “Білі вовки” та Осип – рятувальник. Ця чудова команда вчила присутніх різних вправ та способів виживання в лісі: в’язання мотузки, ходьби по канаті, переправи через річку, добування вогню.

Під час табору мандрівники мали можливість піднятися на г. Високий верх, а також підйомниками поїхати на г. Тростян.

Харків’яни щиро вдячні о. Івану Ковальцю, настоятелю храму Положення пояса Пр. Богородиці у м. Львові та господарю карпатської будівлі о. Назарію Балінському, аніматорам зі спільноти “Промінь надії” Назарію Ходачеку, Наталії Петришин, Марті Юрків за відпочинок у мальовничих Карпатах.

День Незалежності молодь з Харкова зустріне у Львові. Гості зупиняться у монастирі бл. Олімпії і Лаврентії (ЗСС Йосифа), а 25 серпня вирушать на пішу прощу до Унівської Лаври.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *