У Слов’янську відбувся мітинг-реквієм за загиблими в роки Другої Світової війни воїнами

28 жовтня голова Донецької облдержадміністрація Павло Жебрівський вшанував пам’ять загиблих у часи Другої Світової війни воїнів, поклавши квіти до братньої могили в м. Слов’янськ. З нагоди 71-ї річниці звільнення України від нацистських загарбників тут також відбувся мітинг-реквієм.

У заході взяли участь ветерани Другої світової війни, представники державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості міста, військовослужбовці Збройних сил України, молодь.

Почесну варту біля меморіалу несли військовослужбовці підрозділу охорони Слов’янського міського об’єднаного військового комісаріату, а також військові реконструктори з Асоціації дослідників військово-історичної спадщини «Плацдарм».

Виступаючи перед присутніми, очільник області наголосив на важливості робити висновки з історичних уроків. Він зазначив, що найкращою шаною живим ветеранам буде гідне життя у вільній незалежній Україні.

Голова Донецької ОДА також вручив медаль «За гідність та патріотизм» Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «ЗВИТЯГА» учаснику бойових дій, полковнику у відставці Василю Матвієнку.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *