Діаспору закликають дарувати потребуючим дітям журнал для малечі

Спілка української молоді (СУМ) закликає усіх охочих долучитись до допомоги дітям військових, переселенців та тих сімей, що постраждали від військового конфлікту на Сході, передплативши для малечі журнал “Крилаті”, передає VIDIA.

“Принагідно до Дня Святого Миколая дитячий пригодницький журнал “Крилаті” оголошує благодійну акцію “Журнал “Крилаті” в кожну хату!”. Метою є подарувати якомога більше передплат для дітей військових, переселенців та тих сімей, що постраждали від військових дій на Сході”, – ідеться на сайті організації.

СУМ радо заохочує долучатися до цієї доброї справи та разом зробити подарунки для дітей, які зараз найбільше потребують підтримки та турботи.

Більше інформації про те, як можна здійснити передплату, читайте на сайті.

Журнал “Крилаті” є найбільшим видавничим проектом Спілки української молоді у світі. Наприкінці 1990-х років “Крилаті” переїхали зі США до України, з кінця 2007 року “Крилаті” були зареєстровані як пригодницький журнал і стали всеукраїнським виданням для дітей.

Нагадаємо, юні українці з Канади, Австралії, США, Німеччини, Бельгії та Великобританії, об’єднані в лавах Спілки української молоді, зібрали та передали подарунки для своїх ровесників в Україні, батьки яких виконують бойові завдання в зоні АТО.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *