Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

У контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування, відмічалось значне зменшення пасажиро-транспортного потоку на всіх напрямах, окрім  на КПВВ «Зайцеве».

Загалом через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ «Зайцеве» – 6435 осіб та 1298 транспортних засобів; КПВВ «Мар’їнка» – 4914 осіб та 1452 транспортних засобів; КПВВ «Новотроїцьке» – 6385 осіб та 2030 транспортних засобів; КПВВ «Гнутове» – 2478 осіб та 680 транспортних засобів; КПВВ «Станично-Луганське» – 2441 особа.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» на оформлення очікувало по 300 автомобілів в обидва напрямки. На «Мар’їнці» на в’їзд спостерігалось 170 та на виїзд 100 транспортних засобів. Перед контрольним пунктом «Новотроїцьке» – 55 на в’їзд та 120 на виїзд. На КПВВ «Гнутове» черги на виїзд та в’їзд очікувало по 80 автівок.

Загалом перед Новорічними  та Різдвяними святами на лінії розмежування очікується значне збільшення пасажиро-транспортного потоку.  Щоб забезпечити належний пропуск громадян, які перетинають лінію розмежування, в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду на кілька годин збільшено термін роботи. Крім того на всіх напрямках збільшено кількість прикордонних нарядів та створено для персоналу відомства додаткові робочі місця. В даний час прикордонники на КПВВ працюють в посиленому режимі.

                          

 

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *