Генпрокуратура повідомила про завершення досудового розслідування судді господарського суду м. Києва та адвокатам, підозрюваним в одержанні хабарів

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України трьом підозрюваним повідомлено про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні за підозрою судді господарського суду міста Києва та її пособникам (адвокатам) у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190, ч. 1 ст. 364, ч. 4 ст. 368 КК України, за фактом вимагання та одержання неправомірних вигод у розмірах 6 тис доларів США, 21 тис доларів США та 45 тис доларів США за ухвалення рішень суду на користь заявників у кримінальному провадженні.

Стороні захисту надано доступ до матеріалів кримінального провадження, після ознайомлення з якими обвинувальний акт стосовно указаних осіб буде направлено до суду.

Довідково: за вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади строком до 3 років, з конфіскацією майна.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *