Photos from Volodymyr Groysman’s post


Сьогодні я зустрівся з журналістами, щоб поговорити про підсумки року, який минає, і про бачення пріоритетів на наступний рік.

Головним досягненням цього року я вважаю те, що нам вдалось пройти чимало гострих і складних моментів і не допустити “розкрутки” кризового сценарію. Кожен раз, коли ті, хто не зичить нашій країні добра, сподівались уже, що ми зірвемось у прірву, ми долали протиріччя і перешкоди на нашому шляху. Ми прийняли чимало абсолютно інноваційних, реформаторських законів. І це дає мені підстави сподіватись, що сьогодні у нас є фундамент для успішного руху вперед у наступному році.

Основними пріоритетами на 2015 рік я вважаю:
– відродження української економіки, створення нових робочих місць і підвищення зарплат;
– ефективна боротьба з корупцією силами створених у цьому році антикорупційних органів і на основі прийнятих у цьому році антикорупційних законів;
– відродження наших сіл і міст та забезпечення нормальних стандартів у громадах завдяки процесу децентралізації;
– виведення з без перебільшення коматозного стану нашої системи охорони здоров’я і повноцінна реформа освіти;
– підвищення ефективності системи державного управління, зокрема завдяки впровадження в дію нещодавно прийнятого закону про державну службу.

На зустрічі з журналістами я сказав про те, що ми маємо бути наполегливими і вірити в наші сили – тільки тоді нас чекає успіх на шляху наших європейських перетворень.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *