Протягом тижня на блокпостах Донеччини виявлено 13 осіб, причетних до діяльності терористів На блокпостах

Протягом тижня на блокпостах Донеччини виявлено 13 осіб, причетних до діяльності терористів

На блокпостах регіону зареєстровано 67 правопорушень, з них 25 випадків перевезення вантажів без документів.

На пропускних пунктах регіону постійно проводяться заходи з виявлення зброї та боєприпасів, недопущення проникнення на територію України диверсійно-розвідувальних груп та учасників незаконних збройних формувань.

Так, протягом останнього тижня на блокпостах регіону виявлено 12 осіб, які підтримують зв'язок з учасниками незаконних збройних формувань та 1 безпосереднього учасника терористичної організації «ДНР». Крім того, правоохоронцями затримані 3 особи, які знаходились у розшуку за скоєння кримінальних правопорушень та 1 людина, яка вважалася безвісти зниклою.

Співробітниками підрозділів організації діяльності блокпостів здійснюється суворий контроль за перевезенням вантажів. Так, лише за останній тиждень виявлено 25 випадків незаконного перевезення вантажів. Як і раніше, найбільша кількість подібних порушень пов’язана з незаконними перевезеннями виробів з металу – виявлено 7 фактів транспортування металобрухту без відповідних документів загальною вагою близько 17 тонн.

Крім незаконних операцій з металоломом, найбільше порушень цього тижня стосувалося нелегального перевезення хвойних дерев – 4 факти, стільки ж зареєстровано випадків незаконного транспортування продуктів харчування. Тричі правоохоронці затримували вантажівки з деревиною та двічі – з алкогольними напоями. Крім того, зафіксовано по 1 випадку нелегальних перевезень будівельних матеріалів, іграшок, тютюнових виробів та одягу.

Відділ комунікації ГУ НП
в Донецькій області
http://www.dn.npu.gov.ua/uk/publish/article/258808;js..


Посилання
www.dn.npu.gov.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *