Жебрівський публічно прозвітував про результати роботи на посаді голови Донецької ОДА в 2015 році

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський провів звітну прес-конференцію, на якій розповів про результати роботи на посаді в 2015 році.

Очільник області окреслив виклики, з якими йому довелось зіткнутися в червні 2015 року: зруйнована внаслідок військових дій інфраструктура Донеччини; «закритість» регіональної влади та неналежний рівень комунікації з громадянським суспільством; штучна монополізація економіки; приклади слабкої громадянської та національної ідентифікації, а також корупційні прояви.

«Зважаючи на це, моя команда визначила основні напрямки роботи. В співпраці з урядом і міжнародними донорами ми розпочали проекти по відновленню інфраструктурних об’єктів Донецької області. Згідно затвердженого перспективного плану активно взялися за формування територіальних громад. Сформували портфель інвестиційних пропозицій і провадимо структурні зміни з метою підтримки малого та середнього бізнесу області. Одним із пріоритетних завдань для нас стала інтеграція донеччан в єдиний український простір, незалежно від того, на контрольованій Україною чи тимчасово окупованій території вони проживають. І нарешті жорстка і принципова боротьба з корупцією», – повідомив Павло Жебрівський.

Презентацію звіту голови Донецької ОДА ви можете переглянути тут.

Управління інформаційної політики та з питань преси облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *