У КИЄВІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ КЕРІВНИКА СЛІДЧОГО ПІДРОЗДІЛУ ПОЛІЦІЇ (ФОТО)Посадовець вимагав 25 тисяч

У КИЄВІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ КЕРІВНИКА СЛІДЧОГО ПІДРОЗДІЛУ ПОЛІЦІЇ (ФОТО)

Посадовець вимагав 25 тисяч гривень за "вирішення питання" про закриття кримінального провадження, відкритого за фактом зайняття гральним бізнесом. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Правоохоронцям стало відомо, що начальник слідчого підрозділу одного з управлінь поліції Головного управління Національної поліції в м. Києві вимагає 25 тисяч гривень від громадянина, який є адміністратором грального закладу. Гроші призначалися за "вирішення питання" про закриття кримінального провадження, розпочатого за фактом зайняття гральним бізнесом.

Учора, 29 грудня, хабарника затримали працівники Управління внутрішньої безпеки, СБУ та прокуратури м. Києва. Затримання було здійснено в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Згідно із санкцією цієї статті, затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України
http://www.npu.gov.ua/uk/publish/article/1770751


Посилання
www.npu.gov.ua

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *