Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова РІВНО РІК ТОМУ ЛІКАРІ #ПДМШ ім. МИКОЛИ

Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. Миколи Пирогова

РІВНО РІК ТОМУ ЛІКАРІ #ПДМШ ім. МИКОЛИ ПИРОГОВА ПОЧАЛИ РЯТУВАТИ ГЕРОЇВ ДЕБАЛЬЦЕВО

https://www.facebook.com/gennadiy.druzenko/posts/1015..

Невдовзі ми повертаємось на фронт – рятувати військових та цивільних, лікувати тіла і душі.
Нам потрібна ваша допомога! Бідна медицина – неефективна медицина. Швидка з порожнім баком – металобрухт. Лікар – не шаман: аби лікувати, йому потрібні ліки та сучасне обладнання.
http://medbat.org.ua/?page_id=24
ВИЛІКУЄМО КРАЇНУ РАЗОМ!

Геннадій Друженко

МИР КАЖЕТЕ?!!! ЦЕ В МІНСЬКУ МИР, А В АРТЕМІВСЬКУ ПОВНА ДУПА ЧИ (ЯК У ТИХ КРАЯХ ПРИЙНЯТО ГОВОРИТИ) ПОВНИЙ "П@ЗДОРЕЗ".

ФАКТ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ФАКТОМ: НАРАЗІ ЖИТТЯ БІЙЦІВ РЯТУЮТЬ НЕ ДИПЛОМАТИ У МІНСЬКУ, А НАШІ МЕДИКИ В АРТЕМІВСЬКУ….

Далі просто зацитую командира #ПДМШ Максима Циганка.

Але перед цитуванням мейла, написаного на виході з операційної, нагадаю: наш шпиталь, як і раніше, залежить від тих, хто любить Україну не тільки словом, не тільки постом в ФБ, а своїми кровними. Ми цілковито залежимо від Вашої допомоги: карта Привату 5168 7556 0151 4777 (Найштетік Євген Володимирович). Інші способи підтримати #ПДМШ ім. Миколи Пирогова тут: http://medbat.org.ua/?q=uk/howtohe
Також можна допомогти безпосередньо з нашої сторінки у Фейсбуку: кнопка "Зробити внесок" ліворуч: https://www.facebook.com/1mobilehospital

А тепер обіцяна цитата: "Сегодня было солнечное утро. Спокойно и даже пахло весной… Съездили в пункт В посмотреть место для пункта первой помощи и сортировки. Всерезко изменилось часа в два дня. То место где предполагали поставить пункт превратилось в красную зону. Сегодня работали все… Из операционной не вылазили хирурги. Сосудистый хирург Горбовец Владислав Сергеевич вместе с Клюсом Андреем как минимум спасли жизнь двум бойцам. Крулько Степан Иванович, Франк Сергей Юрьевич вместе прооперировали не одного пациента.

Храпко встал на сортировку в больнице. Терапевты Глинянная и Романив встали операционными сестрами. Чернийчук Василий и Шиба Олег вывозили погибшего бойца под минометным обстрелом. Гарбарчук Сергей и Трачик Евгений с Дроценко и Белиловцем сейчас эвакуируют тяжелых раненных в Харьков… Работают все… СМИ пизд@т про мир, а сдесь реальный пиз..рез.

Точно не считал, некогда, порядка 30-40 300-х и как минимум доставлено два 200-х. Сколько не эвакуировано не знаю. Для тяжелых раненных транспорт находим, легкие и средние ждут. На одном из фото пуля 5,45 извлеченная из предплечья бойца, которого оперировали Франк и Крулько."

P.S. Оновлення станом на 0:26: "По прибл данным сейчас кол-во 300 доходит до 100 по поступлениям в Армвск"

НИЗЬКИЙ ВАМ УКЛІН, МІНСЬКІ "МИРОТВОРЦІ"… ОСОБЛИВО ЗА ДВІ ДОБИ ПЕКЛА, ЩО ПОЧАЛИСЯ ЩОЙНО ВИ "ДОМОВИЛИСЯ"…
https://www.facebook.com/1mobilehospital/posts/419079..


Посилання
www.facebook.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *