Зустріч з молоддю Великоновосілківського району та Вугледару

30 травня учні Великоновосілківської гімназії з ЗОШ І ступеню відзначили закінчення навчального року. Під час урочистих заходів діти співали українські пісні і читали вірші. В рамках робочої поїздки участь у святі взяла начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Золкіна. Вона привітала випускників із святом останнього дзвоника, побажала оптимізму, наполегливості та натхнення та зауважила, що знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків у подальшій успішній діяльності.

Також, в рамках робочої поїздки, Лілія Іванівна відвідала Вугледар, де поспілкувалася із молодіжним активом міста. Під час зустрічі вона відповіла на актуальні питання молоді – працевлаштування у вільний від навчання час, участь у грантах та міжнародних проектах, правила створення молодіжних та дитячих  громадських організацій, відзначила пропозиції молодіжних активістів, а також детально розповіла про оздоровчу кампанію 2016 року та пільги багатодітним родинам.

Наприкінці зустрічі Лілія Золкіна підкреслила, що загальними зусиллями вдасться намітити нові шляхи співпраці, розвинути їх і поліпшити організацію роботи з молоддю Донецької області.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *