Відбувся сумівський вишкіл “Слобідська Січ-2016-літо”

30-31 липня 2016 року за ініціативи Харківського СУМу відбувся літній мандрівний табір “Слобідська Січ-2016”.

Цікавий маршрут, який пролягав по напівдиким і дуже живописним місцям Харківської області, насичена пригодами таборова програма, нічна ватра, купання в Сіверському Дінці надовго запам`ятаються всім учасникам цього вишколу.

Таборовики відвідали історичні місця давніх слобідських поселень, захоплювалися вражаючою красою багатосотлітнього дубового лісу, рідкісними краєвидами рідного краю.

Одночасно сумівці були прикро вражені варварським ставленням до лісу з боку охоронних служб, неконтрольованою і масованою вирубкою цінних порід дерев, занедбаністю зон відпочинку. Таборовики також стали мимовільними свідками незаконного руйнування і розкрадання невідомими організованими групами будівель колишньої ракетно-зенітної частини, яка очевидно колись мала стратегічне для Харкова значення. З цього приводу сумівці вирішили звернутися до профільних контролюючих органів.

Набравшись сили і наснаги таборовики повернулися додому з мріями зустрітися на черговому вишколі “Слобідської Січі” у вересні цього року.

Павло Клененко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *