Новосвітлівка під обстрілом 33-ї ОМСБр ЗС РФ. Ідентифікація воєнних злочинців

У серпні 2014 року населений пункт Новосвітлівка Краснодонського району Луганської області протягом майже двох тижнів щодня обстрілювали російські війська. Щоб витіснити Збройні сили України з цього району, з російських танків та РСЗВ  вели обстріли на повне знищення всіх об’єктів. Під удар потрапляло все, будинки мирних жилетів включно.
Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm провели ідентифікацію військовослужбовця зенітної ракетно-артилерійської батареї 33-ї ОМСБр ЗС РФ, який брав участь у воєнних злочинах – обстрілах Новосвітлівки.

Об’єкт дослідження:

Шершньов Євген Анатолійович, 12 липня 1993 р. н. — російський військовослужбовець контрактної служби, який і сьогодні продовжує служити в 33-й окремій мотострілецькій бригаді ЗС РФ (33-я ОМСБр, в/ч 22179).

З 2011 до 2012 проходив службу в 34-й окремій мотострілецькій бригаді (гірській) ЗС РФ, про це він сказав на своїй сторінці у соцмережі. У 2013 р., найімовірніше, продовжував служити у цій же бригаді.

Фото, які він виклав у грудні 2013 року.

Цікаво, що Євген Шершньов у дитинстві жив за адресою: місто Гірняк, Донецька область, вул. Червоноармійська, б. 31, кв. 57. А в травні 2014 року навіть виклав у себе в соц. мережах кілька фото з геотегом зі свого дитинства.

Євгена Шершньова «здав» російський найманець Миронов Станіслав, опублікувавши спільне фото. А їхній «зв’язок» вдалося простежити з допомогою [напів]автоматизованої системи збору даних UKROPalantir.

Спільне фото.

Локацію селища Новосвітлівка на фото можна порівняти із зображенням, розміщеним на сайті Panoramio.

Російський воєнний злочинець, військовослужбовець зенітної ракетно-артилерійської батареї 33-ї ОМСБр ЗС РФ Шершньов Євген крупним планом.

З його соціального альбому взято кілька фото для порівняння обличчя. Зверніть увагу, що Шершньов великий фанат окулярів у стилі «американських солдат» бренду Ray-Ban.

Також по фото вересня цього року, де на нашивці видно напис «ЗРАБатр», вдалось встановити його належність до зенітної ракетно-артилерійської батареї 33-ї ОМСБр ЗС РФ.

Очевидно, теорія про те, що злочинці завжди повертаються на місце злочину, у цьому випадку підтверджується. Судячи з історії фотографій, російський військовослужбовець Шершньов Є. А. зі складу зенітної ракетно-артилерійської батареї 33-ї ОМСБр ЗС РФ після проведення руйнівних обстрілів н. п. Новосвітлівка у серпні 2014 року вирішив повернутися туди ж восени 2014 року і зробити «селфі» на місці скоєних ним воєнних злочинів.

Матеріал підготував Відаль Сорокін

Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org, при повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *