Сєвєродонецьке обласне музичне училище імені С.Прокоф’єва відзначило своє …

Сєвєродонецьке обласне музичне училище імені С.Прокоф’єва відзначило своє 50-річчя!

У Сєвєродонецькому обласному музичному училищі імені С.Прокоф’єва відбулися урочисті заходи з нагоди його 50-річчя. Заступник голови Ольга Лішик, як випускниця цього навчального закладу, завітала щоби привітати викладачів та вихованців своєї Almamater. В урочистостях також взяли участь начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук, випускники учбового закладу, митці Луганщини та з різних куточків України, гості та небайдужі сєвєродончани.

Заходи з нагоди ювілею музичного училища відбулися у відремонтованому за рахунок обласного бюджету концертному залі, що вразив гостів сучасним, вишуканим інтер’єром.

Свято було створено завдяки синтезу світла, музичного супроводу, театральних постанов студентів училища, а також музичних творів у виконанні хору, ансамблю скрипалів, духового і естрадного оркестрів, інструментальних груп та солістів.

На адресу педагогічного колективу закладу надійшло вітання від Міністра культури України Євгена Нищука, Державного методичного центру навчальних закладів культури і мистецтв України, ректорів Київського інституту музики ім. Р.М.Глієра, Одеської національної музичної академії ім. А.В.Нежданової, Харківського національного університету мистецтв ім. І.П.Котляревського та Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.
За вагомий вклад у підготовку фахівців для галузей культури і мистецтва Ольга Лішик вручила колективу музичного училища Почесні грамоти від Міністерства культури України та Луганської обласної державної адміністрації.
Почесною грамотою Міністерства України нагороджена заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Бондаренко, а Почесну відзнаку «За розвиток регіону» отримала методист практичного навчання Наталія Пасічник.
Також Почесними грамотами Луганської обласної державної адміністрації та Грамотами управління культури, національностей та релігій ОДА нагороджено ряд працівників і викладачів училища за професійну майстерність і творчі здобутки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *