Контрактників із 205-ї ОМСБр перекинули до українського кордону

Куди вони зібрались?

205-а окрема мотострілецька казача бригада, або в/ч 74814, дислокується у м. Будьонівську Ставропольського краю. До складу підрозділу входять кілька батальйонів мотострілків, медична рота, комендантський взвод, батальйон зв’язку та господарського забезпечення. У грудні 2016 року молоді військовослужбовці російської армії, які недавно підписали контракт, рвуться в бій …

Коментар «Контракт одобрений поїхали» написав Олександр Манджиєв під фото,  на якому зафіксований один кадр із окупації АР Крим, коментар дуже добре говорить про завдання і цілі, які стоять перед російськими солдатами.

Фото, на якому Манджиєв О. зі своїми товаришами по службі стоїть на вході до солдатського гуртожитку №7, тобто, біля казарми в/ч 74814 у м. Будьонівську.

Фото від Рустама Акчуріна з коментарем «Контрабаси». (Контрабасами в російській армії називають солдат-контрактників)

«Додому?» — запитують у коментарях під фото. «Ні, в Ростовську обл.», — відповідає Рустам Акчурін.

Фото з військовою технікою на залізничній станції Матвіїв Курган (47.563774, 38.861001)

Солдати Акчурін та Манджиєв у солдатському гуртожитку проводять обряд т. зв. «обмивання» свого статусу «контрактник»

Літнє фото Рустама Акчуріна на фоні легко броньованого транспортера (БТ-ЛБ) з тактичним знаком “квадрат у колі”, який вказує на належність 205-й ОМСБр.

Невеликий відступ на тему перекидання російської техніки і зафіксовані у грудні 2016 року ешелони в Ростовській області в недавніх наших твітах.

Твіт за 20 грудня 2016 р.: «Таганрог, ешелон, МСТА-С. Якесь дежавю вже»

#Таганрог #эшелон МСТА-С какое-то дежавю уже pic.twitter.com/umYvpPJHQv

— Victory Krm (@KrmVictory) December 20, 2016

 

Твіт за 15 грудня 2016 р.: «Таганрог, ешелон. Нове надходження танчиків Т-90»

Переглянути зображення в твіттері

Фото, викладене 20 грудня 2016 року, на якому видно ешелон з великою кількістю російських танків Т-72Б3.

У групі «Мій Таганрог» у соцмережі ВК викладено фото, на якому видно другу частину ешелону з військовою технікою.

Звертаємо увагу на фото, на якому видно російські 152-мм самохідні гаубиці 2С19 «Мста-С». На всіх видно бортові шестисоті номери. А на САУ з номером «642» видно тактичний знак «квадрат у колі», про який ми писали вище.

У групі ВК «205 ОМСБр 2ГСАДн» взято фото для порівняння САУ «Мста-С» з номером 643, яку також видно на залізничній платформі в ешелоні.

Кожен має зробити висновок сам. Та питання залишається відкритим: навіщо російських контрактників із м. Будьонівськ (Ставропольський край) перемістили на залізничну станцію Матвіїв Курган Ростовської області? Зазначимо, що всі можливі російські полігони залишилися уже позаду «залізничної станції Матвіїв Курган», тобто, контрактники з технікою прибули не на полігони в Ростовській області.

Військовослужбовці 205-ї ОМСБр не раз фігурували в матеріалах розслідувань щодо фактів незаконного вторгнення в Україну. Докладніше:

Матеріал підготував Відаль Сорокін

Інформація підготовлена спеціально для сайту InformNapalm.org. При повному або частковому використанні матеріалу активне посилання на автора і статтю на сайті обов’язкове.
(Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0 )

Хочете оперативно отримувати сповіщення про нові розслідування InformNapalm? — підписуйтеся на сторінки нашої спільноти у соцмережах Фейсбук та Твіттер.

Закликаємо читачів активно ділитися нашими публікаціями в соціальних мережах. Винесення матеріалів розслідувань в публічну площину здатне переломити хід інформаційного та бойового протистояння.  

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *