Прикордонникам продовжують відмовлятися від численних пропозицій дачі хабарів

П’ять випадків надання неправомірної вигоди прикордонникам з боку подорожуючих було зафіксовано учора співробітниками Сумського та Луганського загонів на суму майже 6 тисяч гривень.

Так, громадянин Молдови та громадянин Азербайджану, перетинаючи державний кордон України в пунктах пропуску «Бачівськ» та «Катеринівка», що на Сумщині, намагались «вирішити питання» за безперешкодний проїзд через кордон за 1 та 5 тисяч рублів РФ, адже прикордонники виявили в їх паспортних документах підроблені відмітки Держприкордонслужби. 

Також громадянин США та громадянин Росії, перетинаючи державний кордон в залізничному пункті контролю «Конотоп» та пункті пропуску «Велика Писарівка», що в Сумський області, вирішили за 100 доларів США та 200 гривень відкупитися від прикордонників за перевищений термін перебування.

Крім того, дачу хабара у вигляді 2 тисяч рублів РФ було зафіксовано прикордонниками Луганського загону в пункті пропуску «Мілове». Житель Львівщини запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду за те, щоб йому дозволили потрапити до Росії в пункті пропуску, призначеному для перетину кордону лише для місцевих жителів.

Про усі правопорушення повідомлені представники Національної поліції

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *