Юрій Луценко: У 2017 році буде підвищена заробітна плата працівників органів прокуратури 



У вівторок, 27 грудня 2016 року, перебуваючи з робочою поїздкою у Донецькій області, Генеральний прокурор Юрій Луценко відвідав Костянтинівську та Краматорську місцеву прокуратури.


Вітаючи співробітників органів прокуратури з новорічними святами, Юрій Луценко відмітив, що в якості подарунка може повідомити про заплановане підвищення зарплати у 2017 році. Так, за його словами, заробітна плата працівників органів прокуратури у 2017 році буде підвищена на 61%, що дає можливість здійснити її виплату в середньому у розмірі 15-18 тис грн, в залежності від вислуги років (для порівняння: у 2016 році – 8-11тис грн). Крім того, заплановане підвищення щомісячної компенсації витрат на оренду житла з 2,5 тис грн до 4 тис грн (теж на 61 % в порівнянні з 2016 роком), яка виплачується як щомісячна премія.


Генеральний прокурор наголосив, що таке підвищення заробітної плати стало можливим в першу чергу завдяки підтримці Президента України і Парламенту, які побачили, що «прокуратура дає результат та діє ефективно».


Водночас, Юрій Луценко підкреслив, що «всі наші досягнення ґрунтуються на роботі наших рядових працівників». «Ви змогли дати імпульс змінам», – наголосив він, звертаючись до працівників органів прокуратури в Донецькій області.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *