Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 25,6 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5680 осіб та 680 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6570 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5340 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3750 осіб та 895 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4270 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 100/200; «Мар’їнка» – 180/150; «Новотроїцьке» – 0/150; «Гнутове» – 180/40.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону виявлено підроблене доручення на автомобіль «ВАЗ» української реєстрації у громадянина Азербайджану, який слідував до непідконтрольної території. Затриманого передано співробітникам поліції.

Також прикордонники разом з іншими взаємодіючими органами продовжують протидіяти порушенням пов’язаним з переміщенням товарів через лінію розмежування. У КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» були затримані два транспортних засоби, якими, як на в’їзд до непідконтрольної території, так і на виїзд з неї, перевозили різноманітні товари. Загалом прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з фіскальною службою завадили незаконному переміщенню бухти мідного дроту, компресорного мастила, а також 2 тонни насіння соняшника. Вартість всіх товарів сягнула 120 тисяч гривень.

Крім того, через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 16 вантажівок від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для мешканців Донецької області 160 тонн продуктових наборів та 45 тонн товарів медичного призначення. 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *