Волонтери під Новий рік передали на передову подарунки для бійців АТО та дітей, які живуть на лінії

Волонтери під Новий рік передали на передову подарунки для бійців АТО та дітей, які живуть на лінії фронту

Днями волонтери відвідали бійців 92ї ОМБр, які знаходяться на передовій, щоб передати їм допомогу від небайдужих громадян.

Як стверджують бійці, з боку сепаратистів постійно відбуваються провокації із застосування стрілецької зброї. Також вони застосовують протипіхотні міни та не цураються розміщувати їх навіть в населених пунктах. Дві такі міни сапери бригади знешкодили як раз перед приїздом волонтерів. Протипіхотні міни МОН-90 були розташовані поблизу дитячого інтернату. Доставляти питну воду бійцям доводиться на позиції під загрозою обстрілів з боку супротивника. В той же час, військовикам доводиться виконувати деякі функції притаманні військово-цивільним адміністраціям та намагаються надавати місцевим жителям посильну допомогу.

Крім АТОшників волонтери відвідали дитячий садок, який знаходиться на лінії фронту, щоб привітати дітей зі святами. Волонтери передали вихованцям закладу солодкі подарунки та поспілкувалися з дітьми. Натомість дітлахи влаштували волонтерам невеличкий концерт на знак подяки.

Редакція вітає бійців, які охороняють наш спокій ризикуючи власними життями, з Новим роком та Різдвом. Зичимо цим мужнім чоловікам та жінкам мирного неба над головою та скорішого повернення додому. Сподіваймося, що в новому році ви очистите українську землю від сепаратистської паскуди та кремлівських підлабузників.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *