Юрій Луценко: Демонтаж малих архітектурних форм має відбуватися виключно законними методами

Всі незаконні МАФи або тимчасові споруди торгівлі у місті Києві мають бути ліквідовані. Але демонтаж малих архітектурних форм має відбуватися виключно законними методами. Про це повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко під час спільного брифінгу з Головою Київської міської державної адміністрації Віталієм Кличком.

Він зазначив, що у цій роботі є недоліки, які пов’язані з тим, «що державні структури не співпрацювали в ході абсолютно законних вимог міського голови по усуненню незареєстрованих, фактично незаконних, тимчасових споруд».

«Перше моє зауваження до Київської поліції, яка не забезпечила спокійну роботу комунальників з демонтажу. Друге – до комунальників, які замість демонтажу пошкодили торгові точки, навіть незаконні пошкоджувати неможна», – наголосив Юрій Луценко.

«Сьогоднішня нарада в КМДА має один результат – всі державні структури: міська влада, комунальні служби, київська поліція, міська прокуратура мають співпрацювати для того, щоб 2 тисячі незаконних МАФів у місті Києві були ліквідовані в установленому законом порядку», – підсумував Генпрокурор.


Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *