Братня Львівщина передала жителям області Вифлеємський Вогонь Миру та …

Братня Львівщина передала жителям області Вифлеємський Вогонь Миру та Різдвяний Дідух

На Луганщину завітав голова Львівськоі обласної ради Олександр Ганущин та передав жителям області Вифлеємській Вогонь Миру та Різдвяний Дідух – символи миру і благополуччя.
Під час зустрічі Олександра Ганущина з заступником голови облдержадміністрації Ольгою Лішик вони обговорили подальшу співпрацю в рамках проекту, започаткованого головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом, щодо обміну досвідом вчителів між нашими областями, спільних заходів з національно-патріотичного виховання, впровадження енергозберігаючих технологій в соціальній сфері, розвитку спорту, культури, освіти, підтримки сімей, загиблих учасників АТО.
Звертаючись до Олександра Ганущину Ольга Лішик наголосила: «Дякую депутатам Львівськоі обласноі ради, волонтерам, нашим захисникам, друзям і колегам із Львівщини за підтримку і допомогу. Бажаю в Новорічні і Різдвяні свята Миру, злагоди та родинного затишку».
Також, від наших друзів зі Львову мешканці Новоайдарського району отримали гуманітарну допомогу, новорічні подарунки та українські книжки.
Доречі, 10 маленьких мешканців з цього району подорожували Львовом з 17 до 23 грудня цього року. А вже з 4 до 9 січня у Старосамбірський район Львівськоі області відправляться на Різдвяні свята 25 дітей зі Сватівського району.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *