Президент на передовій привітав українських воїнів з Новим роком і Різдвом Христовим та прийняв доповідь про ситуацію в зоні проведення АТО




Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області, разом з делегацією сенаторів Сполучених Штатів Америки, прибув на командний пункт в районі Широкино, щоб привітати морських піхотинців з прийдешнім Новим роком.

Президент відвідав передові позиції української армії в районі проведення антитерористичної операції. Глава держави завітав до підрозділу морської піхоти Військово-морських сил України, який тримає лінію оборони в Широкиному.

Петро Порошенко поспілкувався з особовим складом 36-ї окремої бригади морської піхоти, привітав українських воїнів з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим та вручив новорічні подарунки.

На запрошення Глави держави із ситуацією в зоні АТО ознайомилася також делегація сенаторів США, яку очолює сенатор Джон Маккейн. Президент також вручив українську нагородну зброю американським сенаторам.

Глава держави також провів нараду у штабі АТО та прийняв доповідь керівника штабу щодо ситуації в районі проведення антитерористичної операції, зокрема у секторі «М», де продовжуються обстріли позицій українських військових з боку проросійських терористів.

Відео

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *