У Краматорську відбувся «круглий стіл» між представниками студентської молоді Донеччини із нагоди відзначення Дня Соборності України

На виконання Указу Президента України від 13 листопада 2014 року № 871 «Про День Соборності України», доручення Адміністрації Президента України від 23 грудня 2016 року №09-07/509 управлінням у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації 23 січня 2017 року був проведений «круглий стіл» серед представників студентської молоді регіону на тему «Соборність – це…». Захід відбувся у Донбаській державній машинобудівній академії.

«Круглий стіл» було розпочато вітальним словом начальника управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілії Золкіної, яка поздоровила учасників із Днем Соборності України та запропонувала студентам поговорите про те, як вони розуміють поняття «соборності». Також метою «круглого столу» стала розробка нових методів залучення громадськості до активного життя та, зокрема, залучення молоді до організації та проведення державних свят.

Виступи студентів були творчими і водночас сповненими глибокого розуміння необхідності об’єднання зусиль у громадській роботі. Запропоновані учасниками ідеї будуть узагальнені спеціалістами управління у справах сім’ї та молоді і використані у подальшій роботі щодо реалізації державної молодіжної політики регіону.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики
Донецької ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *