Продовжуємо запровадження е-послуг – відтепер отримати допомогу по …

Продовжуємо запровадження е-послуг – відтепер отримати допомогу по народженню дитини можна в режимі он-лайн. Ця нова е-послуга, запроваджена Державне агентство з питань електронного урядування України спільно з Міністерство соціальної політики України, була презентована сьогоднішньому засіданні Уряду.

Заяву на отримання допомоги по народженню можна тепер подати в онлайн-режимі протягом кількох хвилин, а результати теж надходять в електронній формі. Також скорочений перелік необхідних документів – відтепер не потрібна копія свідоцтва про реєстрацію. Ця послуга доступна 24 години на добу не залежно від місця реєстрації. Сервіс вже доступний через офіційний веб-портал Мінсоцполітики https://e-services.msp.gov.ua/ та згодом запуститься на єдиному державному порталі адміністративних послуг https://poslugy.gov.ua/.

Зручність для громадян, запобігання можливих зловживань і мінімізація контактів з чиновниками – це і є те, заради чого ми і далі будемо розширяти коло послуг, доступних в електронному вигляді.

#Egovernance #Еурядування

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *