Президент на Конгресі ЄНП: Без миру та стабільності в Україні – неможливі безпека і процвітання в усій Європі




Президент Петро Порошенко відзначив надзвичайно важливу роль Європейської народної партії в житті об’єднаної Європи. «В першу чергу, я би хотів подякувати моїй сім’ї – Європейській Народній Партії за дуже потужну та надійну підтримку моєї країни. Дякую за те, що запросили мене бути тут сьогодні, серед справжньої сім’ї», – звернувся Глава Української держави до учасників Конгресу Європейської Народної Партії «Майбутнє Європи».

«ЄНП має вирішальне значення для Європи. Так було завжди. Вона допомагала «європейському кораблю» дотримуватись курсу в найважчі часи. І саме ЄНП має забезпечити виживання цього корабля у штормі сьогодення», – підкреслив Президент.

«Я впевнений: не може бути ніякого безпечного і процвітаючого майбутнього Європи без миру і стабільності в Україні. Давайте об’єднаємо наші зусилля із повернення Донбасу і Криму назад в Україну і вигнання російського агресора з України», – підкреслив Петро Порошенко.

За словами Глави держави, для того, щоб зробити це, потрібна політична воля.

Петро Порошенко також  зазначив, що є оптимістом і «після гіркої пігулки Brexit», бачить успішну контратаку проєвропейських політичних рухів по всьому європейському континенту. Він підтримав слова Президента Європейської Ради Дональда Туска: «Або буде об’єднана Європа, або ж не буде Європи взагалі».

«Це не перебільшення. «Вгору або вниз», «пан або пропав». Європейські політики більше не діляться на «лівих та правих». Або на «лібералів» та «консерваторів». Вони тепер або проєвропейські, або антиєвропейські», – сказав Петро Порошенко.

ф

Робочий візит Президента до Республіки Мальта

29 березня 2017 року – 19:51





























ф

Робочий візит Президента до Республіки Мальта

29 березня 2017 року – 19:51



















Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *