Марина Порошенко вручила відзнаку «Янгол добра» в рамках Національного проекту «Благодійна Україна-2016»




Дружина Президента Марина Порошенко відвідала ювілейну V церемонію нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2016». Перша леді вручила відзнаку «Янгол добра» Міжнародному благодійному фонду «Українська Біржа Благодійності», який став першим у номінації «Всеукраїнська благодійність».

Марина Порошенко зауважила, що наша благодійність – це інвестиція у майбутнє України, а також подякувала  благодійникам всієї країни за небайдужість, взаємодопомогу та незламну віру в український народ.

Під час вручення нагороди директору фонду «Українська Біржа Благодійності» Ірині Гуцал, дружина Президента відзначила, що це перший незалежний майданчик онлайн-благодійності в нашій державі. «За рік ви підтримали понад 800 різноманітних соціальних проектів на суму 32,4 млн гривень. А це значить, що вам вірять і вам довіряють, тому ваша команда заслуговує на цю високу нагороду»,  – наголосила Марина Порошенко .

Серед учасників конкурсу «Благодійна України-2016» – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації з усіх куточків України.

Цьогорічний конкурс особливий за рекордною кількістю учасників, розширенням кількості номінацій для відзначення волонтерської роботи і залученням закордонних організацій з Китаю, Німеччини, Польщі та США.

До церемонії нагородження долучилися Голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000» Катерина Ющенко, видатні українські митці – Ірма Вітовська, Анжеліка Рудницька, Марина Одольська, Сергій Фоменко, письменник і видавець Іван Малкович, українська гімнастка Стелла Захарова, представники міністерств, а також широке коло доброчинців та людей, небайдужих до розвитку благодійності в Україні.

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року. 

ф

Участь Марини Порошенко у V церемонії нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2016»

30 березня 2017 року – 14:00




















ф

Участь Марини Порошенко у V церемонії нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2016»

30 березня 2017 року – 14:00













Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *