​Президент провів зустріч із Прем’єр-міністром Республіки Хорватія




Під час робочого візиту на Мальту Президент України Петро Порошенко провів зустріч із Прем’єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем.

Глава держави подякував за послідовну політичну підтримку з боку Хорватії суверенітету і територіальної цілісності України, важливу гуманітарну допомогу нашій країні, активне сприяння у питаннях європейської інтеграції. 

Петро Порошенко відзначив важливе значення для України вивчення унікального досвіду Хорватії в мирній реінтеграції тимчасово окупованих територій, здійсненні внутрішніх реформ відповідно до європейських стандартів.

Під час зустрічі було обговорено питання активізації діяльності Міжурядової українсько-хорватської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, перспективи реалізації спільних двосторонніх та багатосторонніх проектів в енергетичній сфері.

Петро Порошенко окремо подякував Андрею Пленковичу за активну підтримку Хорватії у питанні якнайскорішого запровадження безвізового режиму для громадян України. 

ф

Робочий візит Президента до Республіки Мальта

29 березня 2017 року – 20:51
































































































































ф

Робочий візит Президента до Республіки Мальта

29 березня 2017 року – 20:51










Президент України Петро Порошенко виступив на Конгресі Європейської Народної Партії «Майбутнє Європи», 29 березня 2017 року

© Фото Михайла Палінчака




































































У рамках участі у розширеному саміті Європейської народної партії на Мальті Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель, 30 березня 2017 року

© Фото Михайла Палінчака







Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *