«Фантомівці» затримали «водяного таксиста» Співробітники фіскального …

«Фантомівці» затримали «водяного таксиста»

Співробітники фіскального наряду Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» спільно з бійцями Національної гвардії під час патрулювання лінії зіткнення по р. Сіверський Донець затримали жителя окупованого смт Слов’яносербськ.
Встановлено, що цей громадянин без державної реєстрації та відповідних дозволів поза встановленими штабом АТО коридорів за грошову винагороду переправляв через річку на окуповану територію пасажирів та вантажі, повідомліє Головне управління ДФС у Луганській області.
За словами порушника, важке життя в ОРЛО змусило його займатися цим дуже ризикованим «бізнесом». З пасажирів він брав 50 грн з людини, а щоб переправити вантаж – необхідно заплатити 1 грн за кілограм.
У зв’язку з загрозою обстрілу, гумовий човен залишився на березі, а фіскальний наряд із затриманим прибули у безпечне місце, де відносно «таксиста» складено протокол по ст. 164 ч. 1 КУпАП.
Затриманого жителя, який мешкає на тимчасово непідконтрольної українській владі території, передано співробітникам поліції для подальшої перевірки на можливу його причетність до незаконних військових формувань т.зв. «Л/ДНР».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *