Керівники Донецького обласного центру зайнятості відвідали Слов’янську міську раду

29 березня 2017 року у Слов’янській міській раді відбулася робоча зустріч керівництва Донецького обласного центру зайнятості з заступником міського голови Юрієм Підлісним. У заході брала участь представник продовольчої програми ООН в Україні «World Food Programme» Юлія Димковська.

У ході зустрічі заступник міського голови був поінформований про послуги та можливості державної служби зайнятості. Під час співбесіди обговорювались питання щодо створення нових робочих місць, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, перспектив розвитку інфраструктури міста.

Під час заходу представник Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні запропонувала шляхи надання допомоги безробітним та соціально незахищеним громадянам у рамках підтримки мотивації до тимчасової зайнятості та підвищення кваліфікації незайнятих громадян.

З метою реалізації спільних можливостей органів місцевої влади були визначені шляхи співпраці та головні напрямки подальшого співробітництва всіх сторін зустрічі з нагальних та перспективних питань.

 

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *