Порошенка та Гройсмана чекатимуть на Першому Бізнес-форумі української діаспори

18-19 травня у Києві відбудеться Перший Бізнес-форум української діаспори та закордонних друзів України. Захід організовують під гаслом «Українці світу – для України», повідомляє VIDIA із посиланням на Facebook-сторінку форуму.

Проектом програми Форуму передбачається проведення пленарного засідання, за участі керівництва економічного та фіскального блоку Уряду, головних міністерств, облдержадміністрацій.

Організатори повідомляють, що учасників Форуму вітатимуть Президент України Петро Порошенко та Прем’єр міністр України Володимир Гройсман.

«Метою Форуму є напрацювання зв’язків українського бізнесу з українськими бізнесменами закордоння, патріотами України, допомогти в експорті української продукції та послуг на зовнішні ринки, залучити інвестиції в українську економіку, в тому числі і кошти українських трудових мігрантів та діаспори, запросити взяти участь у процесах реформування економіки України досвідчених менеджерів з середовища закордонного українства, використовуючи їхні практичні здобутки», — йдеться у анонсі.

Форум відбудеться у приміщенні ТПП України, вул. Велика Житомирська, 33, Київ.

Нагадаємо, цей захід заплановано в розвиток рішень VI-го Всесвітнього Форуму Українців (серпень 2016, м. Київ). Ініціаторами та співорганізаторами Форуму є Торгово-промислова палата України та Українська Всесвітня Координаційна Рада на прохання ділових кіл України та світового українства.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *