У Краматорську розглянули хід реконструкції та будівництво очисних споруд

17 травня 2017 р. в облдержадміністрації відбулася нарада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Ремського щодо виконання програмних заходів (реконструкція та будівництво очисних споруд) обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2017 рік.

У 2017 році до переліку затверджених керівником Донецької облдержадміністрації Павлом Жебрівським заходів, для виконання яких залучаються кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, увійшли проекти з реконструкції очисних споруд у мм. Сіверську, Часів-Ярі, Вугледарі, Лимані, Словянську, Торецьку, Мирнограді, Костянтинівці та у Добропільському, Ясинуватському, Олександрівському районах.

У нараді взяли участь директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Сергій Натрус, директор департаменту капітального будівництва облдержадміністрації Юрій Винокуров, в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації – Ольга Соловей, представники міст та районів.

Присутні обговорили проблемні аспекти реалізації зазначених заходів. Особливо багато зауважень та питань виникло до Мирноградської міської ради та Димитровського ПУВКГ КП «Компанія «Вода Донбаса».

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *