«Україна завжди буде у моєму серці» – Барбара Манзі

Співпраця з гуманітарних питань між ООН та Донецькою областю буде продовжуватись до вирішення потреб соціально вразливих верств населення. Про це говорили керівник Офісу Управління ООН з координації гуманітарних питань в Україні Барбара Манзі та голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час робочої зустрічі.

Під час зустрічі розглядались питання стабілізації гуманітарних питань та подальшої співпраці між УКГП та Донецькою областю. Барбара Манзі заявила, що Офіс продовжуватиме реалізацію найважливіших проектів та планує визначити подальші шляхи співпраці.

«В Україні існує команда професіоналів ООН, які готові вирішувати будь-які питання. Також хотілося б зазначити, що де б я не працювала, Україна завжди буде у моєму серці. До Донеччини я також маю теплі почуття», – заявила Барбара Манзі.

Павло Жебрівський висловив щиру подяку за плідну співпрацю та висловив сподівання, що з наступними керівниками Офісу УКГП також вдасться плідно співпрацювати задля покращення рівня життя людей.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *