Угоду про підтримку внутрішньо переміщених осіб затвердили підписами

Харківський обласний центр зайнятості та Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас Харків» підписали угоду про співпрацю. Документ засвідчує партнерську роботу з питань сприяння зайнятості внутрішньо переміщених осіб та місцевого населення.

«Питанням зайнятості внутрішньо переміщених осіб Харківський обласний центр зайнятості приділяє особливу увагу. Ми допомагаємо нашим клієнтам знайти роботу, обрати та отримати нову професію або підвищити кваліфікацію. Із Благодійним фондом «Карітас Харків» у нас спільні цілі та перевірені партнерські стосунки. Сподіваємось, що подальша співпраця принесе якомога більше позитивних результатів», — зазначає директор обласного центру зайнятості Володимир Міненко.

Натомість директор Благодійного фонду «Карітас Харків» Сергій Коваль додав, що спільна діяльність в інформаційно-консультаційній сфері та реалізація соціальних проектів сприятиме підвищенню рівня зайнятості як переселенців, так і жителів Харкова та області

Варто зазначити, що угода про співпрацю передбачає надання соціальних послуг, проведення інформаційних заходів, організацію співпраці з роботодавцями, сприяння обміну вакансіями та інше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *