Віктор Ремський привітав школярів Краматорської української гімназії зі святом «Останнього дзвоника»

Сьогодні у Краматорську заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський відвідав Краматорську українську гімназію та привітав школярів зі святом «Останнього дзвоника», подарувавши найцінніше для кожного учня – книжки.

«Ви навчаєтеся в одній з найкращих гімназій не тільки Донеччини, а й України. Ті олімпіади, які ви виграєте, ті здобутки, що ви маєте говорять лише про одне – вами можна пишатися. Ця гімназія попала в число 28 опорних шкіл, які ми ремонтуємо на території всієї Донеччини. Я впевнений, що ваші молодші друзі, які повернуться сюди 1-ого вересня, будуть приємно здивовані тим внутрішнім начинням, яке буде у школі. Ви маєте пишатися тим, що ви донеччани», – наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Віктор Ремський.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації подякував батькам за тверду громадянську позицію стосовно вибору школи для їх дітей. Також Віктор Ремський запевнив, що за літо ремонтні бригади встигнуть повністю відремонтувати гімназію та з нового навчального року діти будуть вчитися у сучасних класах.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *