Дмитро Сторожук зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло

Перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук взяв участь у робочій зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Яном Пєкло, яка відбулася у Національній академії прокуратури України.

У заході також взяли участь ректор Національної академії прокуратури України Іван Присяжнюк, перший секретар Посольства Республіки Польща в Україні Томаш Тиваньчук, радник-офіцер зв’язку Поліції Посольства Республіки Польща в Україні Томаш Бєлєцкі.

У ході зустрічі представники Посольства Республіки Польща в Україні ознайомились з діяльністю Національної академії прокуратури України. Сторони обмінялися позитивним досвідом роботи щодо підготовки та підвищення кваліфікації працівників органів прокуратури, обговорили актуальні проблеми юридичної науки і практики, а також шляхи покращення подальшої співпраці між органами прокуратури України та Республіки Польща.

«Головними напрямами такої співпраці передбачається залучення експертів та фахівців у галузі права Республіки Польща до навчального процесу та проведення наукових заходів в академії, а також залучення працівників Національної академії прокуратури України до відповідних заходів у Республіці Польща», – повідомив Дмитро Сторожук.

Для Національної академії прокуратури України, серед іноземних партнерів, співпраця з установами Польщі є одним із пріоритетних напрямів.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *