«Фантом» виявив магазин, в якому торгували сигаретами без …

«Фантом» виявив магазин, в якому торгували сигаретами без ліцензії

Співробітники фіскального наряду Головного управління ДФС у Луганській області «Фантом» викрили магазин у селі Кримське Новоайдарського району, в якому здійснювалася роздрібна торгівля тютюновими виробами без відповідної ліцензії.
Під час перевірки виявлено 550 пачок цигарок з фільтром в асортименті на суму майже 12 тис. гривень, повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області.
Товар вилучено. Стосовно порушниці складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП. Вирішується питання про застосування до неї штрафної фінансової санкції.
У смт Станиця Луганська «фантомівці» припинили діяльність з незаконного виробництва та реалізації алкогольного сурогату. Так звану горілку виготовляла місцева жителька, змішуючи у власному будинку спирт та воду.
У рамках кримінального провадження разом зі слідчими податкової міліції Головного управління ДФС у Луганській області проведено обшук за місцем проживання «виробника». Під час обшуку вилучено 20 літрів спирту та 26 літрів фальсифікованої горілки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *