Юрій Гарбуз представив нового голову Попаснянської …

Юрій Гарбуз представив нового голову Попаснянської райдержадміністрації

Сьогодні, 29 травня 2017 року, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз представив активу Попаснянщини нового голову райдержадміністрації. Ним розпорядженням Президента України № 112 від 23 травня 2017 року призначено Сергія Шакуна.

«Новий керівник адміністрації має досвід управлінської роботи у прифронтовій зоні, адже до цього Сергій Вікторович був керівником військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району», – наголосив при представленні Юрій Гарбуз.
Очільник області також висловив сподівання, що Сергію Шакуну вдасться налагодити ефективний діалог у громаді та виробити у стислі терміни стратегію розвитку освітньої та медичної галузі Попаснянщини.

Сергій Шакун народився 15 червня 1966 року у м. Первомайську Луганської області.
Має дві вищі освіти: Ворошиловградський медичний інститут, лікар, та Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого, юрист.

З 1993 до 2001 року пройшов шлях від лікаря-інтерна до лікаря невропатолога у неврологічних і поліклінічних відділень луганських лікарень.
З 2001 по 2014 рік – займався приватним підприємництвом.
З 2015 року обіймав посаду керівника військово-цивільної адміністрації селища Новотошківське та села Жолобок Попаснянського району Луганської області.

Сергія Шакуна нагороджено Почесною відзнакою «За розвиток регіону».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *