Капремонт доріг комунальної власності (м. Вугледар)

За даними відділу якості, технічного контролю та нових технологій Служби автомобільних доріг у Донецькій області, у Вугледарі завершено капітальний ремонт міських доріг по вулицям Трифонова та 13-ти Десантників, а також виконано роботи з посилення несучої здатності дорожнього одягу шляху до міського кладовища.

Відтепер вищезазначені вулиці мають відновлене покриття з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші (типу Б марки I). Загальна площа відремонтованого дорожнього покриття – понад 20 тис. м2 (по вул. Трифонова – 9,8 тис. м2, по вул. 13-ти Десантників – 5,5 тис. м2, дорога до кладовища – 5,6 тис. м2).

Крім того, у червні заплановано капремонт 2,9 тис. м2 дороги по вулиці Молодіжна, розташованої повз комунального ринку. Ремонт передбачає улаштування нижнього шару покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші (марки I) та верхнього шару покриття з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші (типу Б марки I). Крім того, передбачається відновлення 6 тис. м2 покриття дороги по вул. Шахтарська із улаштуванням верхнього шару з дрібнозернистої асфальтобетонної суміші (типу Б марки I) та ремонтом бордюрного каменю.

Нагадаємо, у 2017 році на замовлення Служби автодоріг у Донецькій області буде відновлено 111 об’єктів комунальної власності. Це міські дороги, розташовані у Бахмуті, Вугледарі, Мирнограді, Добропіллі, Костянтинівці, Краматорську, Новогродівці, Селидовому та Слов’янську; а також на території Бахмутського, Добропільського, Костянтинівського, Олександрівського та Слов’янського районів; Лиманської міської та Черкаської селищної громад. Джерело фінансування – обласний бюджет (залишки коштів місцевих бюджетів населених пунктів Донецької області, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, відповідно до Розпорядження голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 04.07.2016 № 548, зі змінами).

Капремонт автодоріг комунальної власності – ФОТОГАЛЕРЕЯ

Прес-служба САД у Донецькій області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *