Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/125; «Мар’їнка» – 50/120; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 60/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 31 тисяча осіб та 4,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6980 осіб та 925 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7710 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6420 осіб та 1390 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3060 осіб та 735 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6620 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону серед особистих речей громадянина України, який прямував з непідконтрольної території, виявлено паспортний документ так званої «ДНР» з російським гербом. Після проведення фільтраційних заходів громадянина не пропущено через лінію розмежування, фейковий паспорт так званої «ДНР» вилучено.

Також учора в цьому ж КПВВ прикордонники Краматорського загону вивили чималу суму готівки, яку намагались перемістити через лінію розмежування. Під час огляду транспортного засобу, на якому 4 громадяни України  прямували до непідконтрольної території як пасажири, прикордонний наряд виявив серед їх особистих речей майже 130 тисяч гривень. Встановлюються обставини переміщення коштів.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *