На ремонт доріг у Миколаївці витратять більше 6 млн гривень

На капітальний ремонт доріг, який передбачає заміну верхнього шару дорожного покриття, у місті Миколаївка з обласного бюджету виділено понад 6 млн гривень. Планується відремонтувати 10 вулиць, частина робіт вже завершена.

Замовником ремонтних робіт виступила Служба автомобільних доріг у Донецькій області, роботи виконує ТОВ “Славдорстрой”. Капітальний ремонт передбачає зняття пошкодженого верхнього шару асфальту та заміну його на новий та більш якісний, встановлення нових каналізаційних люків, які розташовані безпосередньо на проїжджій частині, облаштування тротуарів. Роботи мають завершитись до кінця серпня поточного року, підрядник більшість своїх зобов’язань виконав.

При цьому ТОВ “Славдорстрой” під час виконання робіт припустився деяких помилок та на певних ділянках капітальний ремонт дорожнього полотна виконано на недостатньо якісному рівні. Донецька облдержадміністрація разом з громадськістю постійно контролює хід виконання ремонтних робіт на всіх автошляхах області та проводить моніторинг роботи усіх підрядників. За дорученням голови Донецької ОДА Павла Жебрівського всі недоліки у виконаних роботах усуваються у найкоротші терміни.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *