У Краматорську пройшли семінари для представників об’єднаних територіальних громад

27 червня у Донецькій облдержадміністрації спеціалістами структурних підрозділів ОДА було проведено семінари–наради з представниками об’єднаних територіальних громад. Метою заходу, який  був організований департаментом інформаційної та внутрішньої політики Донецької ОДА, було надання методичної та практичної допомоги з питань подальшого розвитку громад Донецької області.

Під час зустрічі присутні були ознайомлені з державною та регіональною політикою сприяння розвитку малого сільськогосподарського підприємництва, механізмами створення сприятливих умов для розвитку підприємництва в об’єднаних територіальних громадах та з особливостями роботи комунікаційних структур в органах державної влади.

Начальник відділу методологічного забезпечення та розвитку територій управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Ірина Пєчка розповіла про популяризацію європейських принципів місцевої демократії в контексті подальшого розвитку громад.

Спеціалісти департаменту економіки облдержадміністрації довели до слухачів інформацію щодо системи планування розвитку об’єднаних територіальних громад  та створення центрів надання адміністративних послуг в них.

Представники департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації доповіли про організацію роботи з міжнародними організаціями та про особливості підготовки матеріалів для формування інвестиційного паспорту Донецької області.

Департамент інформаційної та внутрішньої

політики облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *