Фантом завадив незаконному переміщенню товарів 1 липня співробітники …

Фантом завадив незаконному переміщенню товарів

1 липня співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області на дорозі до незаконної переправи через річку Сіверський Донець, між селами Лопаскине і Трьохізбенка, затримали кількох порушників. Вони мали намір переправити на тимчасово непідконтрольну українській владі територію області, а саме до міста Слов’яносербськ, продукти і промислові товари.

Так, житель села Трьохізбенка віз 330 кг овочів (огірки, перець, баклажани) на загальну суму 2,5 тис. грн.

Його земляк – півтонни молочного спреду орієнтовною вартістю 19,5 тис. грн.
А житель села Райгородка намагався переправити 500 кг молочних вершків вартістю близько 50,5 тис. грн.

Відносно порушників складено адміністративні протоколи за ч.1 і 2 ст. 204-3 КУпАП.

Ще одного «підприємця» з Райгородки затримали з партією швейної фурнітури (мереживо, тасьма, креолінові тканини, голки швейні, блискавки-застібки, гумки швейні в асортименті, тюлеві тканини) на загальну суму 277,3 тис. грн.

Товар був замовлений у місті Хмельницький, «Новою поштою» доставлений до села Райгородка. Далі на нього чекали у місті Слов’яносербськ. Фурнітуру вилучено до рішення суду.

На громадянина складено адміністративний протокол за ч.2 ст. 204-3 КУпАП. До речі, він уже притягувався до відповідальності за ст. 204-3 КУпАП, тому суд може прийняти рішення про конфіскацію товару та транспортного засобу.

За інформацією Головного управління

ДФС у Луганській області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *