Завтра у Львові перебуватиме Президент Порошенко. Виступатиме на фоні …

Завтра у Львові перебуватиме Президент Порошенко. Виступатиме на фоні важкої техніки на Львівському бронетанковому заводі. Львів’яни готові почути все, що хоче сказати нам глава держави, але зі своєї сторони хочемо почути відповіді на два питання:

– чи втрутиться Президент в ситуацію зі свідомим руйнуванням київськими “стратегами” Академії сухопутних військ у Львові? В час війни приймати рішення про розформування танкового та артилерійського підрозділу однієї з найкращих військових академій України – це на межі абсурду і злочину. Свого часу львів’яни не дали цього зробити Януковичу. Відтак, досвід у нас є.

– чи усвідомлює пан Президент, що недула і меркантильна політика чиновників під час переговорів з Ryanair призвела до великого репутаційного удару по Україні. На сьогодні найбільше постраждав саме Львів, який втратив потенційний трафік у 300 тисяч туристів в рік та недоотримає 2 мільярди грн доходу від туристичного бізнесу. Мова йде передусів про малий та середній бізнес. Я вже не кажу, що цей скандал закриває на невизначений час можливість українцям недорого подорожувати до Європи.

Це дуже конкретні питання і попри чергові розмови про великі реформи я дуже сподіаюсь прямих відповідей на них.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *