“Фантомівці” працюють без вихідних Співробітники фіскального наряду …

“Фантомівці” працюють без вихідних

Співробітники фіскального наряду спецпідрозділу «Фантом» Головного управління ДФС у Луганській області у вихідні виявили декількох порушників.
На блокпосту в м.Лисичанськ вони затримали двох перевізників-нелегалів. Одним з них виявився сєвєродончанином. Він перевозив пасажирів з Сєвєродонецька до Бахмута. Другий, житель селища Красноріченське Кремінського району, доставляв людей із Запоріжжя до смт. Красноріченське.
Під час перевірки документів з’ясувалося, що відповідних ліцензій на цей вид діяльності у водіїв немає. Відносно порушників складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 164 КУпАП.
У Старобільському районі затримали місцевого жителя, який без відповідної реєстрації суб’єктом підприємництва реалізовував у себе вдома дизпаливо. У результаті перевірки вилучено 260 літрів дизпалива на суму майже 5 тис. грн. Відносно цього громадянина складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 164 КУпАП.
На КПВВ «Станиця Луганська» зупинили мешканку Кам’янобрідського району м. Луганська, яка прямувала до Станиці. В ході огляду її ручної поклажі було виявлено 300 прихованих пачок сигарет виробництва РФ з наклеєними марками акцизного податку так званої. ЛНР. Цигарки орієнтовною вартістю 5 тис. грн вилучено. Відносно порушниці складено адмінпротокол за ч. 1 ст.204-3 КУпАП.
За інформацією Головного управління ДФС у Луганській області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *