Івано-Франківськ відвідав Кардинал Леонардо Сандрі

15 липня, Івано-Франківськ мав можливість приймати у себе Високоповажного гостя – Префекта Конгрегації Східних Церков Кардинала Леонардо Сандрі.

Відвідини Кардинала були здійснені в рамках пастирського візиту до України як вияву любові Папи Франциска до УГКЦ.

Префекта Конгрегації Східних Церков Кардинала Леонардо Сандрі, Блаженнішого Святослава, Апостольського Нунція в Україні Клаудіо Ґуджеротті зустрів в аеропорту Івано-Франківська Митрополит Володимир (Війтишин) разом із представниками Архиєпархіальної Курії. У складі делегації до Івано-Франківська прибув також Екзарх Харківський Владика Василій (Тучапець). Опісля даної зустрічі гостям було представлено Католицьку школу-гімназію Св. Василія Великого. Згодом високоповажних гостей зустріли наймолодші мешканці міста Івано-Франківська в Архикатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового.

За час свого перебування у обласному центрі представник Папи Франциска відвідав також Івано-Франківське Архиєпархіальне Управління, Духовну семінарію, Навчальний корпус Архиєпархії та Лікувально-діагностичний центр Св. Луки.

 “Я насправді щиро вдячний Митрополиту Володимиру за такий приємний подарунок, що маю нагоду побувати в серці Архиєпархії – Архикатедральному Соборі, а також і в самій зіниці ока Митрополії – Духовній семінарії”, – звернувся до усіх присутніх Леонардо Сандрі.

На завершення візиту Митрополит Володимир (Війтишин) подякував Кардиналу за Його присутність між нами як видимого знаку любові Папи Франциска до Івано-Франківської Архиєпархії та УГКЦ в цілому.

 

 

 

 

Джерело

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *