Активна співпраця – гарантія працевлаштування

Ольга Стеценко, внутрішньо переміщена особа, вимушена була покинути рідне селище міського типу  Гольмівське Донецької області та після кількох переїздів опинилася у місті Маріуполь, де розпочала будувати нове життя та шукати роботу.

Молода мама використовувала усі можливі методи сприяння працевлаштуванню. Зареєструвавшись у Маріупольському міському центрі зайнятості, вона при кожному відвідуванні  ознайомлювалася з актуальними вакансіями на місцевому ринку праці, не відмовляючись при цьому від самостійного пошуку роботи.

«Щоб жодна можливість працевлаштуватися  не приховалась від мене, я шукала роботу усюди: у центрі зайнятості, в мережі Інтернет, за допомогою оголошень» – розповідає Ольга.

Доки тривав пошук, молода жінка не витрачала час дарма та відвідувала корисні семінари у центрі зайнятості. За сприянням фахівців служби зайнятості Ольга склала відеорезюме, яке сприяло прискоренню пошуку підходящої роботи.  Через деякий час зусилля дівчини були нагороджені – їй запропонували роботу менеджера у фото-центрі, де вона працює зараз.

Тісна співпраця зі службою зайнятості допомогла клієнту працевлаштуватися, покращити умови життя та інтегруватися у суспільство. Приклад Ольги Стеценко доводить, що старанність та активні дії задля досягнення поставленої мети завжди дають позитивний результат. Все, що потрібно – це не  зосереджуватись на проблемі, а сконцентруватись на її вирішені, що врешті-решт змінить Ваше життя на краще.

Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *