У Рубіжному відзначили третю річницю визволення від незаконних збройних …

У Рубіжному відзначили третю річницю визволення від незаконних збройних формувань

Саме 21 липня 2014 року українські військові визволили Рубіжне від незаконних збройних формувань та знов підняли над містом синьо-жовтий прапор.

Відтоді вдячні місцеві жителі щорічно згадують героїв-визволителів, які повернули їм мирне життя.

Сьогодні захід розпочався масовим патріотичним автопробігом вулицями Рубіжного.

У районі залізничного вокзалу, де встановлено пам’ятний знак загиблим військовим тридцятої механізованої бригади, полеглих за мир військовослужбовців вшанували молебнем.

Урочисті збори відбулися у міському палаці культури, де усіх запрошених очікував концерт разом із церемонією нагородження.

Від імені голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза його заступник Сергій Філь привітав рубіжан із третьою річницею визволення та запропонував вшанувати загиблих хвилиною мовчання.

«Ми вдячні нашим воїнам і розділяємо сум з тими, хто втратив у цій неоголошеній війні своїх близьких. Окремо звертаюся до наших земляків, які залишилися на тимчасово непідконтрольній українській владі території – як би не було важко, боріться із загарбником. Слава Україні!» – наголосив Сергій Філь.

За активну громадську позицію та з нагоди третьої річниці визволення міста від незаконних збройних формувань він нагородив Листом подяки Луганської облдержадміністрації волонтерів Володимира Гореліка, Сергія Колпакова, Світлану Лазебник, старшого інспектора Рубіжанського відділу поліції ГУНП у Луганській області, підполковника Олега Олійника, старшого слідчого Рубіжанського відділу поліції ГУНП у Луганській області, підполковника Олексія Янченка.

Велика група рубіжан отримала відзнаки міського рівня.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *