Держприкондонслужбу України очолив генерал-лейтенант Петро Цигикал



Сьогодні, 25 липня, Президент України Петро Порошенко представив нового очільника Державної прикордонної служби – генерал-лейтенанта Петра Цигикала.
«Радий представити нового голову Державної прикордонної служби України генерал-лейтенанта Петра Цигикала. Я чекаю від нового керівника служби підвищення ролі прикордонника, подальшого розвитку служби, щоб зупинити тих, хто не з добром до нас приходить, і забезпечити комфортні умови для громадян, які подорожують до Європи», – заявив Президент України.
Петро Порошенко сьогодні прийняв рапорт про відставку від генерал-полковника Віктора Назаренка, який подав у відставку за станом здоров’я.
«До мене надійшов рапорт від керівника прикордонної служби Віктора Назаренка про відставку за станом здоров’я. Я дякую йому за безпрецедентну роботу по розбудові служби, яка здійснена ним в дуже не прості часи», – зазначив Президент України. Указом Президента Віктор Назаренко отримав чергове звання – генерал армії – і став радником Глави держави. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що служити з генералом Віктором Назаренком було честю.
«За три роки спільної служби ми багато зробили. Він продовжить працювати в колегії МВС, щоб комунікація з прикордонниками була ще кращою», – зауважив міністр і побажав успіхів новопризначеному голові Держприкордонслужби. Своєю чергою, Петро Цигикал зазначив, що робитиме все, аби тримати високу планку, яку встановив Віктор Назаренко, і гідно захищати державний кордон. Генерал-лейтенант Петро Цигикал раніше займав посаду директора Департаменту оперативної діяльності ДПСУ.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *